sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Kurssin arviointi

Alussa meillä oli vaikeaa niinkuin nimi (Auringonpimennys) kertoo. Kirjastossa koimme "valaistuksen." Lukemisen jälkeen vertailu oli helppo ymmärtää ja aloittaa. Lopullinen suunitelma syntyi helposti ja novellien vertailu oli helppoa ja hauskaa, koska ne olivat niin erilaisia. Esityskin onnistui hienosti ja meillä oli hauskaa.
Opimme käyttämään erilaisia tekniikan välineitä (wiki, blogi) netissä. Ryhmätyöskentelystä opimme myös paljon (kotona opiskelu). Opimme myös tulkitsemaan ja vertailemaan novelleja.
Ryhmänä toimimme erinomaisesti ja yksilöinä vielä paremmin.
Wikin ja blogin käytössä hyvin hyvin paljon, mutta muuten ryhmätyön kannalta ei paljoakaa, sillä koko työ kehitettiin ryhmän omien ajatusten pohjalta.
Ensimmäisillä tunneilla olimme jo luovuttamassa, mutta vähitellen työn idea alkoi valaistua. Toteutus oli älyttömän hyvä verrattuna alku kurssin tunteihin. Viimeistely tunnin aikana saimme toteutettua työn loistavasti loistavaksi.
Oli hyvä, että annettiin "vapaat kädet" työn toteutukseen, vaikka aluksi se oli kauheeta, hirveetä, älytöntä ja apätoivoista. Selvisimme kuitenkin noista tunteista. Oli myös hyvä, että työskentely oli vapaamuotoista eli kun pystyi menemään kotiin lukemaan tai muuten valmistamaan työtä.

Ei kommentteja: